Valbandon

Održano natjecanje u pripremanju jela ispod čripnje

0

Na valbandonskoj plaži 3. rujna održano je 18. Mediteransko natjecanje u pripremanju jela ispod čripnje – Valbandon ispod čripnje.

Prekrivena žarom, čripnja/peka u sebi skriva raznolike sastojke za veličanstveni susret ljubitelja dobre, osobito tradicionalne, istarske kuhinje. Na ovogodišnjem je natjecanju sudjelovalo 12 obiteljsko-amatersko-prijateljskih ekipa koje su pripremale razne mesne i morske delicije.

 

Majstorima čripnje proglašena je ekipa 'Svi gušti' pod kuharskom palicom Ede Mardešića i Silvije Hrvatin. Drugo mjesto osvojila je ekipa 'Kompanija z ognjišta', a čripnju su pripremali Edi Kolić, Aleksandar Puh, Sergio Ivančić, Mladen Blašković, Roland Cinkopan i Vladimir Erceg.

Treće mjesto osvojila je ekipa 'Fažana', a čripnju su pripremali Ivan Cetina, Franko Šuran, Ivan Ljubotina i Damir Krneta.

Pored natjecateljskih čripnja, Beach bar Pineta je za posjetitelje pripremio i posebnu atrakciju - mega čripnju, a poseban dodatak gastro doživljaju bili su i istarski gastro proizvodi, dok je Turistička zajednica Općine Fažana počastila posjetitelje slasnim lubenicama.

Za dobru atmosferu na valbandonskoj plaži pobrinuo se Tu i tamo band.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA